Dsc01632_7 Gisteren, op moeders verjaardag spraken onze twee oudste zoons af met Nick onze Benjamin (31) om hem te helpen met schilderen in Mabel en Nick’s nieuw gebouwde huis in IJburg. Half 8 komen we naar jullie toe en gaan we aan de slag….! Prachtig toch en een staaltje van Mantel Power….broers die elkaar helpen!

Om 11 uur waren Pa en Ma met koffie en gebak aanwezig en werd er even gepauzeerd. Mabel had voor overheerlijke saucijzenbroodjes gezorgd. Het begint al echt wat te worden. Nu nog de badkamer en de keuken er in…… en dan kan onze lieve zwangere Mabel met haar Nick er in gaan wonen. Gefeliciteerd hoor……. en dat dit helemaal met eigen middelen is gerealiseerd! Trots,trots,trots…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. jacco schreef:

    mooie foto paa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.