Een prachtige foto van 1 van mijn idolen sierde mijn soldatenkast (1958/1959), een foto van Romy Schneider. De andere 2 foto’s waren van Brigitte Bardot en Francoise Arnoul. Van deze dames zal ik ook wat laten zien binnenkort. In 1962 leerde ik mijn vrouw kennen en ze had de looks van al deze fantastische sterren,…. precies wat ik zocht!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.