Dit is beslist 1 van de beste uitvoeringen van ‘Cry me a River’…. !

July London, filmster en top-zangeres, of eigenlijk andersom in de eerste plaats zangeres en daarbij filmster in de jaren ’50  heeft iets in haar stem, wat vandaag de dag bij de huidige top-zangeressen, niet meer aangetroffen wordt…., het is iets extra’s waarbij mannen helemaal door de knieen gaan, vervolgens wegsmelten om tenslotte opgedweild te kunnen worden..!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.