Img838

Deze oude ansichtkaart vond ik tussen de foto's van mijn in 2003 op 94jarige leeftijd gestorven moeder Hazina Mantel-Spaargaren.

Hij is helemaal gaaf en onbeschreven….! Ik vermoed, dat de prachtige foto van de 2 romantische figuren ongeveer 80 a 100 jaar oud is. Ik heb geen idee, waarom mijn moeder deze onbeschreven ansichtkaart bewaard heeft…..!  Helaas kan ik het haar niet meer vragen, maar het houdt me wel bezig…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.