De wintereditie van NAT ( Nieuw Aalsmeers Tijdschrift) ligt reeds meer dan een week in de schappen van de Aalsmeerse boekwinkels…..!

IMG_2735

Een schitterend blad met verhalen over Markantici uit Aalsmeer… over  Jelle Atema, Klaas Dompeling, Architect J.F.Berghoef, Joke en Herman Schreven (Floralia), Nel de Haas, Coq Scheltens door zowel Dick Kuin als Pierre Tuning beschreven, Jan Wegman, Dokter Oei, Haasje Buijs, Jan Luneburg, Nel van der Meer, Meester Oldenburger en Rien de Ruiter.

1964 Jelle Atema

Foto van Jelle Atema door mij gemaakt op een feestje in de jaren'60

De redactie van NAT schrijft oa ' De keuze twee jaar geleden voor een online magazine was puur praktisch. Ons internetadres www. nieuwnat.nl is een mooie plek, relatief erg goedkoop en goed bezocht. Hartstikke leuk allemaal, maar we snakten naar een uitgave op papier. Die is er nu. Als probeersel, Het hangt van U af of we ook in druk kunnen blijven verschijnen….!

Ik, persoonlijk, heb gesmuld van de inhoud van dit prachtige van schitterende foto's opgesmukte blad.

Het is interessant, boeiend, nostalgisch, in vele gevallen grappig en zeer herkenbaar voor de oudere Aalsmeerders, maar ook leuk voor jongere Aalsmeerders om te lezen en kennis op te doen over deze markante Aalsmeerders uit vroegere tijden…!  Euro 4,95 is toch wel te doen, is het niet?

 

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.