De deodorant was op…en er werd een nieuwe spuitbus met een lekkere geur aangeschaft…! Toen ik de bus voor het gebruik een beetje vreemd in de hand hield en de letters op de bus las….. dacht ik, wat krijgen we nou…?!

Daarna keerde ik de spuitbus om….. en zag ik, dat ik me vergist had!

Ik moest wel even lachen… zo vroeg in de morgen!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.