Op Facebook zag ik de door mijn neef Ab Carels geplaatste foto uit een ver verleden……! Volgens hem 1963, maar het kan ook eens best de zomer van 1962 geweest zijn, maar dat doet er verder niet toe. Ik had deze foto nog niet eerder gezien, maar het is wel leuk om te vermelden, dat m’n verkering nog in een heel pril stadium verkeerde!
Van links naar rechts Eddie, Kiki ( nu oma van 6 kleinzoons), Nanny en Ab Carels…

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.