Topsvoort 1925
Deze foto van de Topsvoortbrug met de Topsvoortwoning, het huis op de Uiterweg (de Buurt) met de walviskaken is van ong.1925. Aan deze kant van het water, rechts, woont Gerard Joling. De brug bestaat niet meer….maar ik heb heel wat keren over deze brug gefietst, jaren ’40/’50 om ooms en tantes te bezoeken…! De foto is genomen vanaf de plek waar ik van 1991 tot’99 heb gewoond.
1983 Topsvoort< Deze foto van Topsvoort maakte ik in 1982

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. Sina schreef:

    Prachtig !!!👏👏👏😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.