Glen Campbell, 1 van de grootste countryzangers in de USA is twee maanden geleden  80 geworden, maar is in het eindstadium van Alzheimer…! Deze ziekte werd naar ik meen in 2011 vastgesteld en in 2014 (?) nam hij in een grote show “Glen Campbell in Concert” afscheid van zijn publiek…!

Glen Campbell was niet alleen zanger en gitarist, maar ook acteur…zo speelde hij bijv. naast John Wayne. Maar muziek kwam wel op de eerste plaats en hij excelleeert op veel albums van andere grote zangers zoals Elvis Presley, Frank Sinatra, enz. enz.,,,!

In het jaar 1967, het jaar dat ik huwde, nam hij ook een prachtig nummer op…. hier komt een latere Live-versie van hem…”Gentle on My Mind”:   ( en please let even op z’n fabelachtige gitaarspel)

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.