In september 2011 is heel veel van Mantelpower,  vanaf maart 2007, verloren gegaan. Mijn weblog en die van 10duizenden andere Nederlanders zou even een korte tijd uit de lucht zijn wegens een migratie van web-streepje-log naar weblog…! Het zou ong. een paar dagen duren, maar het duurde tot halverwege december en ik kreeg m’n website terug…maar heel veel muziek en foto’s waren verdwenen en kreeg ik nooit meer terug!!

Wanneer U dus in m’n archief  tussen 2007 en 2011(sept) artikelen tegen komt zonder foto’s of muziek, dan weet U hoe dat komt…!

Vanaf sept. 2011 heb ik onder :  www. mantelpower@wordpress.com weinig problemen, maar helaas liet m’n externe computer me dit jaar in de steek en raakte ik van de ene op de andere dag al m’n opgeslagen foto’s kwijt…!

Niet getreurd…ik ga gewoon door en roei met de riemen, die ik nog  heb…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. Truus Zaal-Kas schreef:

    Wat een drama van al dat vele werk wat er in zit, ik hoop dat alles weer goed komt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.