Mel Tormé, 13/9/1925 – 5/6/1999, heeft mij veel plezier bezorgd met z’n mooie jazzy stem en ook op de manier waarop hij drumde….! Tussen 1953 en voorjaar 1958 zat ik zelf ook regelmatig achter de drums en probeerde ik de stijl van het drummen met de bezems van Mel te evenaren….!

Dit nummer ‘ April Showers’ was ook een nummer, dat m’n broer Nico, die vandaag precies 6 jaar geleden overleed, zeer apprecieerde….en daarom draag ik dit nummer op aan mijn geliefde en zeer gemiste broer, Nico !

Ik verwijs nog even naar een artikel van 15 april 2015 ‘Tegenstrijdige Gevoelens’  te vinden in m’n archief aan de linkerkant… even in de witte balk ‘tegenstrijdige gevoelens” of op Google ‘mantelpower/tegenstrijdige gevoelens’ ingeven…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. Josina Bol. schreef:

    Heerlijke muziek.Heb ook heel veel van hem in mijn bibliotheek.,gr.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.