Toen ik in maart 2007 een weblog Mantelpower als kadootje van schoondochter Anna-Maria kreeg, dacht ik dat zij die naam verzonnen had…! Ik had er wat kritiek op, want ik vond de naam een beetje kapsonesachtig en arrogant, maar je mag een gegeven paard niet in de bek kijken…en liet ik het maar zo!

Onlangs kwam ik in m’n archief het gedicht tegen, dat ik met de kerst van 2001 voor m’n toen nog niet drie maar twee schoondochters, maakte ….en ontdekte ik, dat ikzelf dat woord bedacht had, uit trots voor de twee kleinzoons, Arthur en Max, die we in 2000 en 2001 gekregen hadden, althans onze schoondochters dan, Anna-Maria, Italiaanse roots en Bea, franse….!

Hier komt het gedicht:

 

 

Arthur, geboren 21 augustus 2000

Max, geboren 25 october 2001

 

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.