Vanaf halverwege de jaren ’50. van m’n 17e tot m’n 20ste kwam ik regelmatig met een vriend of vriendinnetje bij Heck om een hapje te eten, maar vooral ook om naar het orkest te kijken en te luisteren…!

Er deed een komische anekdote de ronde in die tijd, die ik jullie graag vertel…!

Er was een jongen, die voor het eerst bij Heck kwam om naar de live muziek te luisteren, maar niet om iets te bestellen…! Hij had nl z’n eigen sneetjes brood meegenomen …! Hij zat heerlijk van z’n brood te genieten, toen de zangeres het volgende nummer aankondigde: “The Lullebay of Broadway”….! De jongen schrok zich een hoedje, want hij hoorde…”Die lul die neemt z’n brood mee”…en hij nam gelijk de kuierlatten richting uitgang!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.