Dit nummer heeft mijn broer Nico, neef Ab Carels en mij in onze jonge jaren veel gedaan, romantische gevoelens opgewekt en een rol gespeeld in ons liefdesleven…! Ik vermoed, dat weinig mensen dit nummer kennen en waarschijnlijk hebben ze nog nooit van Peters en Lee gehoord….! Het is ook het enige nummer, dat wij van dit duo kennen….! Sommmige kritische luisteraars zullen zeggen… ze zingen vals…..en een beetje gelijk hebben ze, maar tegelijkertijd is dat nu juist het mooie van de gemixte stemmen. dat bij ons een gevoelige snaar raakt!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Sina schreef:

  3 prachtige nummers !!!
  Mooie herinneringen voor jou,heel mooi.
  Fijn weekend ,groeten. 👏👏👏😍
  Sina.

 2. Eddie Mantel schreef:

  Dank je Sina… Ik vind het nog steeds jammer, dat ik je niet goed gekend heb, toen ik 15/16/17 was en jij 14//15/16….l

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.