De weg is afgesloten wegens de vernieuwing van de waterleiding. Het werk ligt stil daar is begrip voor, maar nu blijkt dat we niet meer per auto weg kunnen en als de dokter of ziekenauto dringend naar iemand toe moet, er geen mogelijkheid is…! De route binnendoor, die aanvankelijk ok leek, is nu door ijs en sneeuw onbegaanbaar gebleken, richting Lijnbaan en verder naar de Oosteinderweg…..! Het bruggetje onderweg is ondanks bestrooing van zand en zout onbegaanbaar! Ze moeten echt proberen de aansluiting bij de Oosteinderweg zsm weer mogelijk maken!

Hier komen enkele foto’s van de ongeveer drie weken geleden gestarte werkzaamheden:

Foto genomen tussen 15 en 20 januari, sindsdien zijn hier verder geen werkzaamheden verricht en zitten wij hier in de rotsooi zonder parkeerterrein…!

Deze stoere mannen, waren de enigen, die een paar dagen geleden wat kwamen doen en ik heb respectvol staan kijken…!

Ik hoop, van harte en ik weet, dat mede bewoners er ook zo over denken, dat we snel weer een aansluiting met de auto krijgen, liefst direkt met de Oosteinderweg…. en dat alles weer netjes gemaakt wordt, zoals op de volgende foto…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. Sina schreef:

    Grote klus…
    Wordt wel mooi !
    Groeten…👏😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.