Er hebben veel Nederlanders meegedaan met vogels tellen in de tuin….! De merels zijn slechts in kleine getale geteld en dat vind ik jammer. Jarenlang hadden we een merelpaartje in onze tuin, een zwart mannetje en een bruin vrouwtje. Ze pikten naar wormen, maar waren ook blij met een klokhuis van een appel of ander fruit. Verder zijn er veel pimpelmeesjes, mussen, roodborstjes, eksters, kraaien, een enkele vlaamse gaai en heel soms een groen parkietje…!

Echt exotische vogels zie je bijna nooit…!

Hier komen wat bijzondere en zeer kleurrijke vogels…:

Ik vermoed, dat ik er niet meer zal zijn, … als deze kleurige vogels in Nederland gespot worden….!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. Sina schreef:

    Prachtig !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.