Afbeelding_037_1 Twee jaar geleden vierden we een korte vakantie in eigen land. De 4 kleinkinderen waren reeds naar bed gebracht. De hele familie was compleet. Niet lang daarna, 1 a 2 maanden, met de pinkster, werd ik ter nauwernood gered, in eerste instantie door KIki, die mij met een sneltreinvaart naar de Vu bracht, waar ik onmiddelijk gedotterd werd en van een stent in de hartslagader werd voorzien. Het was m’n tijd nog niet…..en intussen zijn er weer 2 prachtige jaren aan mij en de voltallige familie voorbij getrokken. daarom zeg ik…: ‘pluk de dag!’

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. jac, ik zat niet echt lekker op je rug/nek. Had jij geen last?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.