Dit prachtige nummer van Julio geeft de dankbaarheid weer voor wat de cruise vanuit Barcelona ons heeft gebracht….! Even genieten van dit spaanse nummer….en heel vreemd maakt hij gebruik van een mooie Italiaanse filmster Monica Bellucci, geboren in 1964 en dus al weer 43 jaar oud…..maar waarom geen Spaanse schone?…. die zijn er ook te kust en te keur en dat heb ik zelf mogen ervaren.

We verbleven na eerst Malaga gezien te hebben in Afrika, Canarische eilanden, Portugal en toen weer Spanje ( Cadiz), Gibraltar (UK), Palma de Mallorca en tot slot weer Barcelona, waar we 3 dagen de stad bezichtigden.  Wat een schoonheid van een stad!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.