Kees Regter (technicus) voor en Jan Peters achter het glas.(Radio Aalsmeer)

Dsc02287

Vandaag was ik door Joke Wegman van Radio Aalsmeer uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de studio.

Om 13.00 uur zou W. op Zondag van start gaan en meldde ik me dus om 10 voor 1.

Ik werd allerhartelijkst door Joke ontvangen.

Ze is een vriendin van een vriendin en we zien haar op gemeenschappelijke bevriende verjaardagsfeesten….!  Maar Joke kennen we al zo’n beetje vanaf de jaren 70. Ze heeft veel verstand van muziek, kunst en van alles wat er maar op cultureel gebied gebeurt in Aalsmeer. Joke schildert zelf, musiceert en zingt naar ik vernomen heb in een Aalsmeers Koor.

Dsc02289

Het is altijd leuk om met haar te praten, vandaar dat ik graag op haar invitatie inging.

Er stond gelijk een kop koffie voor me klaar en terwijl Joke zich voorbereidde op het muzekprogramma, sloot Peters (te zien achter het glas) zijn programma af.

De programma’s van Radio Aalsmeer vinden gretig aftrek bij vele Aalsmeerders, maar toch zijn er nog steeds dorpsgenoten, die niets van de programma’s afweten.

Ik raad hun aan om op Google… ‘Radio Aalsmeer’ in te tikken en eens te kijken wat ze te bieden hebben.

Ik persoonlijk luister bijna altijd  op Zaterdag om 12.00 uur naar Aalsmeer Actueel en om 13.00 uur naar Cultureel Magazine (van Joke). En op Zondag om 13.00 uur W.op Zondag…! 

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. jeanette pannekoek offerman schreef:

    Joke, leuk dat je een plaatje voor me gedraaid hebt, deze was ook goed hoor, was de wijn ook goed? fijne feestdagen.

  2. Herman Banning schreef:

    Ik heb u inderdaad via Google gevonden. Ik ben zeer benieuwd of uw naspeuringen nog iets opleveren. Ik hoor het wel. Ik ga in ieder geval door met mijn zoektocht. Nogmaals hartelijk dank voor de moeite.
    Groetjes
    Herman Banning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.