Even een nummer van 1 van mijn favoriete zangeressen….xc3x81ll I Do is Dream of You’ van Stacey Kent!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Ruud Brandsma schreef:

  Beste ? Spaargaren,

  Ik kan je niet helpen met de foto, maar wil graag iets met je uitwisselen. Mijn grootmoeder (van moeders kant) is Geertruida Spaargaren (1895) en naar ik aanneem de oudere zus van je moeder. Tenminste als je moeder de dochter was van Cornelis Spaargaren en op 27 januari 1899 in Lisse is geboren. Zou het leuk vinden als je reageert.

  Met vriendelijke groet,

  Ruud Brandsma

 2. eddie schreef:

  @Beste Ruud geef me even de achternaam van de echtgenote van Cornelis, dan kan ik het uitzoeken…! Groetjes Eddie

 3. eddie@ schreef:

  @ruud brandsma. hier volgt wat info. mijn moeder’s vader was Albert Spaargaren. Ik heb zojuist een stukje over Alex Orloff Davidoff geplaatst. Alex was getrouwd met de tweede dochter van Cornelis Spaargaren… en de eerste dochter heette Geertruida. Misschien heb je hier wat aan…!

 4. Alex Geelhoed schreef:

  Hallo,
  Ik zoek de oorsprong van een Amsterdamse tak van Spaargaren. Nl. Dirk Spaargaren (omstreeks 1730-?) en zijn vrouw Aagje Meijnders (omstreeks 1730-1800). Waarschijnlijk niet uit Amsterdam afkomstig, nl. geen doopgegevens en ondertrouw te vinden. Kinderen: Willem (ong 1753), Engeltje (gedoopt in Amsterdam 19 maart 1758), Engeltje (21 oktober 1759), Meijndert (1 november 1761) en IJan (21 okt. 1764).
  De namen Spaargaren en Meijnders worden op allerlei verschillende manieren geschreven.
  Dank voor elke reactie.
  Met vriendelijke groeten,
  Alex.

 5. eddie schreef:

  @Alex Geelhoed.Dirk Willemsz Spaargaren, geboren ca 1731, gestorven 21 juni 1767 te Amsterdam is evenals mijn moeder Hazina Spaargaren afstammeling van Jan Jansz Spaargaren, geboren rond 1575 en gestorven in 1623, waarschijnlijk wonende te Burgerveen of Leimuiden. Gr.@

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.