Img193_4

1939 Een strand vol Manteltjes…. 70 jaar geleden dus!

Tweede van links in vol ornaat oma Mantel, zelfs met donker hoedje op….. klaar om voor haar kleinkinderen limonade in te schenken, dan een meisje wat ik niet snel kan herkennen, vervolgens m’n moeder Hazien, met badlaken om de schouders, die mij wat te drinken geeft, voor ons zit broer Nico in het zand, dan Daan Offerman en broer Ab Offerman, de kinderen van de oudste zus van m’n moeder, tante Neel, daarachter saluerend Klaas Bol, …. dan onder de beschermende handen kijkt volgens mij Klaas Mantel van ome Klaas Mantel (Succulenta)… of is die jongen, die daar voor zit in het zand neef Klaas Mantel (?), dan Ome Klaas Mantel (Succulenta) met voor hem zijn echtgenote, tante Menny met dochter Elly, tante Maatje ( met badmuts) met voor haar de tweeling Maarten en Marry Bol, dan komt tante Lyda van oom Wim Mantel met dochtertje Marita….. zowel de eerste dame helemaal links als de dame helemaal rechts herken ik niet….. Wie helpt mij?

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.