Img572

Een familie-picknick in de bossen van Nunspeet 66 jaar geleden…! Van links naar rechts nicht Dini Carels,(later Vervloed-Carels en verleden jaar helaas overleden,tevens de moeder van Margre), dan kom ik, Oma Mantel, moeder Hazina,neef Ab Carels, broer Nico Mantel, neef Maarten Bol en tenslotte tante Geert Carels-Spaargaren.

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. Margrxc3xa9 schreef:

    Mooie foto weer,aandoenlijk. Ook 66 jaar geleden overleed oom Jaap Spaargaren in de trein (9.9.44) dat moet dus omstreeks de tijd van de picknick geweest zijn. Ik dacht altijd dat jullie toen allemaal jonger waren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.