Joop_Doderer 

Joop Doderer is drie maal getrouwd geweest. Zijn eerste vrouw was Conny Stuart van 1957 tot 1960.

Tijdens z'n tijd bij de revue van Jan Blaaser in de begin jaren'60 leerde hij daar 1 van de twee zussen Wetzer ( De Willanty's) een accordeon/zang duo kennen, Elizabeth Wetzer, of gewoon Bep, die haar naam in Liz veranderde, toen ze met Joop Doderer trouwde voorjaar 1964.

Februari 1965 kregen ze een dochter Sandra

In 1972 scheidde Joop van Liz en in maart 1973 huwde Joop voor de laatste maal met Esther de Jong, met wie hij totaan z'n dood op 22 september 2005 getrouwd bleef. Uit dit huwelijk kreeg hij twee kinderen, David en Barbara.

Waarom dit verhaal over huwelijken van Joop Doderer…? In mei 1968 zat ik met mijn 5 maanden zwangere vrouw in het vliegtuig van Torremolinos naar Amsterdam. Een dame van mijn leeftijd, met een grote zonnebril op, zat 1 plaats voor me met op haar schoot een schattig 3jarig meisje…! En omdat we na een paar maanden zelf voor de eerste keer ouders zouden worden, had de kleine meid onze aandacht…! Ze huppelde door het gangpad van het vliegtuig….en kwam steeds bij ons een praatje maken, totdat ze zelfs op een zeker ogenblik op mijn schoot zat en me de oren van mijn hoofd koeterde….! Ze zei, dat ze Sandra heette en dat haar vader Joop Doderer was….!

Toen ik onlangs deze foto van ons aller bekende Joop Doderer zag….. moest ik plots aan de kleine Sandra, z'n dochtertje denken. Ze moet intussen toch wel een 44/45 jaar zijn…?! Ja en dan denk je ook…wat is er van Sandra Doderer geworden?

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

  1. Margrxc3xa9 schreef:

    Joop Doderer is nxc3xb3g een keer getrouwd geweest met Grietje Zegwaard op 11 december 1947,dit huwelijk heeft hij later altijd verzegen,het eindigde op 21 juni 1951. Sandra trouwde in 1986 en kreeg 2 dochters: Viviane in 1989 en Michelle in 1992. Foto volgt!

  2. eddie schreef:

    Hi Margre…wat leuk, dat jij weer zoveel info hebt…Bedankt!

  3. Margrxc3xa9 schreef:

    Het copietje van de foto is onderweg hoor op de ouderwetse manier gewoon met de post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.