U heeft wel ontdekt, dat ik een groot fan ben van de Canadese zanger Michael Buble…. en hij is absoluut voor mij nog steeds de nummer 1……, maar nu ben ik op Youtube per ongeluk op een voor mij totaal nieuwe zanger gestoten…. Scott Chapman….. hij heeft niet de looks van Michael Buble, maar wat hij wel heeft is ‘een dijk van een stem’……en hij gaat het nog heel ver brengen, let op mijn woorden!

 

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.