Zojuist hebben we van 21.40 tot 22.25 weer gekeken naar het TV/programma xc2xb4Ali B.Op Volle Toerenxc2xb4…een werkelijk fantastisch muziekprogramma. Ook dit keer maakten ze bij Kiki en mij heel veel los! Als mensen hier nooit naar kijken, dan zouden ze toch eens op xc3x9aitzending Gemistxc2xb4moeten kijken en luisteren. Dit keer was Hennie Vrienten de gast, die ik heel hoog heb zitten….!Titel 32 jaar later…!

 

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.