Waarom horen we zo weinig van Wouter Hamel…..? In Azie is hij een grote ster en waarschijnlijk is hij wel weer op tournee in Japan, China, Korea….noem maar op, maar ik zou graag weer wat nieuws van hem willen horen en dan in de trant, zoals zijn eerdere grote successen Don’t Ask, Breezy, See you once again en As Long we are in Love…….en In Between:

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.