Ik zit in kamer achter m’n laptop en kijk uit over de Mettenhoekse Plas…het regent pijpestelen….ik kon net tussen de buien door even de kippen van vakantiegangers Bea en zoon Jacco aan de overkant te eten geven… het zijn beslist geen pennies from heaven, maar ik moest onwikllekeurig aan dit nummer denken, dat ik mocht zingen bij de Aviola’s rond 1957

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.