In de jaren’50 zat mijn vader Jaap Mantel hier, links naast het oranje zonnescherm, kantoorwerk te verrichten voor M&M en tevens om zijn oude vader Klaas Mantel wat gezelschap te bieden tot hij stierf op 86jarige leeftijd op 1 oktober 1958. Mijn vader stierf jong op 55 jarige leeftijd, slechts anderhalf jaar na z’n vader…!

Tot volgend jaar….met de Aalsmeerse Pramenrace!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Caroline schreef:

  Hi Eddie, als ik al jouw foto’s bekijk, bekijk ik met een glimlach al die bekende gezichten ^_^
  Ik hoop dat je iedereen de groetjes van mij wil doen, het gaat jullie goed en dat is ook duidelijk te zien.
  Naar de woorden van Joseph Oubelkas, schrijver van het boek “400 brieven van mijn moeder” zeg ik: ‘Besef altijd wat je hebt’!
  (en ik ben blij dat jij jouw trouwe bezoekers daarvan laat meegenieten)
  Liefs en groetjes Caroline Duinker

  • mantelpower schreef:

   Hallo Caroline
   Bedankt voor je hartverwarmende reactie…..! Ik hoop, dat het jou ook goed gaat! Ik denk nog wel eens aan die 2 kleine blonde zoontjes van jou…prachtkereltjes…. het zijn nu natuurlijk grote kerels! Tennissen ze nog? Liefs Eddie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.