Prachtige foto van een romantisch leeuwenpaar!

Zo heb ik nog 54 stuks even mooie foto’s van dieren en ik dacht daar maak ik maar collages van….!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Volgende »

 1. Jolande schreef:

  Hi Eddie!
  Ik moest net even giechelen over je “romantisch leeuwenpaar” …
  Het is zeker mogelijk, maar het zijn wel twee mannetjes, twee leeuwen.
  Misschien Leo en Theo …?
  ^_^

  • mantelpower schreef:

   Hi Jolande…. Ik had het niet door! Leo en Theo..goed gevonden zeg! Ik ben blij dat je van humor houdt…voor humor op maandag heb ik weer een leuke mop…hoop dat je er om kunt lachen of anders een smile is ook goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.