Ik weet niet of U gisteren gekozen heeft voor RTL8 op de TV voor de film Living Proof over Dr. Dennis Slaman, die denkt een revolutionair medicijn tegen borstkanker te hebben gevonden….! Prachtige film met in de hoofdrol Harry Connick jr. als Dr. Dennis.
Dat Harry Connick jr. ook een begenadigd pianist en Jazzzanger is dat wist U waarschijnlijk al lang….. maar ik kon het niet laten, toen ik dit nr. op YouTube tegenkwam, om het U te gaan laten horen.
Hij zingt het nummer ‘ and I love her’ met de voormalige franse presidentsvrouw Carla Bruni…… Het is een eenvoudige melodie. maar o zo moelijk om het zuiver te zingen en het is beslist ook niet Harry Connick jr.op z’n best en de zangkwalieiten van Carla, alias mevr. Sarkozy, komen ook niet bij dit nummer uit de verf en haalt hooguit het pijl, waarop Brigitte Bardot kon zingen in de jaren ’50…… Toch is het leuk om naar dit duo te luisteren…. let ook even op de voortreffelijke band en…. die heerlijke sax…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. Josina Bol schreef:

    Prachtig nummer!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.