Joden vrij-1-1De vrijheid tegemoet…! Joodse vluchtelingen komen op geallierde soldaten af in april 1940 en beseffen dat ze bevrijd zijn…!Japanse boogschieters 1860-90-1-1Drie Japanse Boogschutters ca 1860staf Microsoft 7 dec. 1978-1De Staf van Microsoft op 7 december 1978Russische boeren-1Russische boeren krijgen voor het eerst electriciteit in 1920sneeuwbalgevecht-1Drie Princeton NJ Studenten in 1893 na het ‘Freshman Sophomore Snowball Fight’..!onraad-1‘The Long Walk’Britse Leger EOD TECH nadert iets verdachts rond 1943New Yorker 1940-1Een Newyorker leest z’n krant op 18 mei 1940…”Nazi Leger nadert op 75 mijl afstand Parijs…!negersoldaat-1De enige bekendstaande foto van een Afrikaans-Amerikaanse soldaat met z’n familie ca 1863-65Mussolini-1Het Hoofdkantoor van Benito Mussolini en z’n italiaanse Fascisten Partij in 1934Martin Luther King jr-1Martin Luther King jr verwijdert een verbrand kruis uit z’n voortuin met z’n zoontje aan zijn zijde…Atlanta 1960marathon 1967-1‘Get the Hell out of my race and give me those numbers’schreeuwde de organisator van de ‘Boston Marathon’Jack Semple en rende op de marathonloopster Katherine Switzer af…. in 1967!Lumber Truck-1Doordat Federale Agenten de lucht van een gebroken fles Likeur roken, inspecteerden ze deze “Lumber Truck”in Los Angeles in 1926Louis Armstrong-1Louis Armstrong speelt voor z’n vrouw trompet voor de Sphinx bij de pyramiden in Giza Egypte in 1961Johnny Cash-1Johnny Cash treedt op voor de gevangenen van Falsom Prison op 13 januari 1968John, Bob and Teddy-1Het Kennedy Trio…! Teenagers nog in de 30-iger jaren: John, Bobby en Teddy.japanners-1Een Japanse familie komt weer thuis in Seatle Washington na hun internering in een kamp in Hunt Idaho, op 10 mei 1945Indiaan en rails-1Foto rond 1868. Een laatste Indiaan (Native American) kijkt neer op de zojuist klaar gekomen Transcontinental Railroad in Nevada.Dans Marathon-1Dance Marathon, ca 1930 in Chicago…de laatste 4 koppels.9 koningen-19 Koningen op 1 foto in het Windsor Kasteel op 20 mei 1910

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.