Vondst op de bodem van de zee...onze lieve HeerVondst op de bodem van de zee…onze lieve Heer!Volgens mij ben jij geen stierVolgens mij ben jij geen stier…!vogeltje vangt rode besVogeltje vangt rode bes…!Tornado met bliksem...!Tornado met bliksemtijgertje houdt de boel in de gatenTijgertje houdt de boel in de gaten…!smakelijke foto van de bruidSmakelijke foto van de bruid…!op de achterpotenOp de achterpoten…!Lurelei ziet er ongezond uit...!Lurelei ziet er ongezond uit!Leuk hoor...ik zie niks!Leuk, hoor…! Ik zie niks!Laat de winter maar komen...!Laat de winter maar komenKusje van grote broerKusje van grote broerkonijn met lolKonijn met lolKarretje met kinderenKarretje met snelheid…!Je mag je tanden wel eens borstelen...!Je mag je tanden wel eens borstelen…!ik kom eraan...!Ik kom eraan…!hond en de mistHond en de mistGoeie mop..'k lach me rot!Goeie mop…’k lach me rot!Ezelachtige glimlachEzelachtige glimlachEen heel bezit in de handZ’n hele bezit in 1 hand…!Drink je koffie op...ik verzuip!Drink je koffie op…ik verzuip!de weg kwijt...!De weg kwijtals er maar geen vloed komt...!Als er maar geen vloed komt…!7 babies in een teiltje7 babies in hun teiltje4 poesjesVier poesjesaanzoek met iets te grote ring...!Aanzoek met een iets te grote ring…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.