We zijn nog geen 80 hoor….maar behoorlijk op weg!
2011 juni tachtigenVan links naar rechts Jan Schavemaker, Wim Ritzen, Eddie Mantel en Chris van de Bol en we spelen elke woensdagmorgen het kaartspel “TACHTIGEN” op onze tennisclub ‘All Out’, gevolgd door een heerlijke herendubbel tennis….!
Chris is er niet altijd bij, want het grootste deel van het jaar vertoeft hij in z’n huis op de Kaaiman Eilanden (Cayman Islands)…!
Ontdekt door Columbus en de eerste Engelsman op de Kaaiman Eilanden was Sir Francis Drake in 1586….hij was ook degene die de eilanden de huidige naam gaf. In september 2004 hield orkaan Ivan behoorlijk huis….maar verder is het hier uitermate heerlijk toeven…en dat laat de de foto zien, die Chris onlangs per mail opstuurde. Hij zit hier helemaal links te wachten op z’n maatjes uit Aalsmeer om een potje te TACHTIGEN…!
seven_mil_beach_koek_en_zopie

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.