Big island HawaiiBig Island Hawaiirest 2Closeup Flowerrest 1Piano and Violin Building ChinaFreedom Park Charlotte, NCFreedom Park Charlotte, NC16Vermillion Cliffs Natural Monument Arizona17Cuban Land Snail15Zonne Eclips op 20-5-2012 Albuquerque New Mexico USA14Snowy Night Moscow Russia…hier had van Gogh iets moois kunnen maken!13Taarten12Niagara Waterfall ‘The Edge’11Lenticular Clouds above South Georgia Island10Bevroren Waterval Slovenia9-1Gardening Apartment Thailand8-1Meteora Greece7The Fly Geyser. Wonder of Nature Nevada Usa6Pink Hiller Lake West Australia5Lavendelveld Frankrijk4Long Exposure Firework Shot3Beautiful hanging lounger2Pure white1-1Twisting Tower Malmoe Zweden… ik word er dizzy van als ik er naar kijk….!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. Josina Bol schreef:

    ongelovelijk mooi!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.