Kreeg zojuist van m’n neef en grote jeugdvriend Ab Carels een paar nostalgische foto’s opgestuurd…!CarelsAb nam deze foto van zijn vader, Jurien Carels, voor het ouderlijk huis in de Marktstraat, nadat zijn auto geladen was voor de vakantie…! Voor mij oom Jurien was kleermaker in het grote witte huis aan het begin van de Marktstraat, nog voor de Oude Veiling..Carels en Mes, de aller oudsten weten dat nog wel. Carels was ook een tijdje voorzitter van Voetbalvereniging Aalsmeer (VVA).Verder op de foto, Bab Vervloed, een belanrijke medewerker van de fa M&M, gehuwd met de oudere zus van Ab, Dini Carels, daarna het kleine meisje Margre Vervloed, m’n achternichtje en als laatste Nanny, de echtgenote of was het nog verloofde, Ab?? Welk jaar was dit? Ging je met Nico en Lientje op vakantie of was het de start van onze vakantie in 1963 naar Juan le Pins Zuid-Frankrijk?
OUDE_JAAR_57 Oude Jaar viering bij Ab 1957. Van links naar rechts Lientje,Nico,Greetje Spaarman (later van Gils),Eddie Mantel, Tilly v.d. Zwaard en ….een scheelkijkende Ab Carels!! Ha, ha ha..!1963 juan les pinsFoto door Ab genomen in Juan Les Pins in 1963…Eddie 25jr en Kiki 18
tussen m'n benen door NannyAb nam deze foto tussen m’n benen door van z’n verloofde Nanny….! Mooie foto Ab!

Rectificatie: Ik had net neef Ab Carels aan de telefoon en ik moet even het een en ander rechtzetten betreffende de foto van z’n vader. Het was een foto uit 1963…Ab, Nanny, Kiki en ik waren op vakantie in Juan les Pins Zuid Frankrijk geweest. Ab maakte deze foto dus aan het einde van de vakantie. Kiki en ik en onze spullen waren in de Hortensialaan achter gebleven…! Ab en Nanny waren, zoals wij, nog verloofd, alhoewel het huwelijk voor hun aanstaande was, naar ik meen, enkele maanden later!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. ab carels schreef:

    De foto. is uit het jaar. 1963 en we kwamen terug van een heerlijke vakantie naar de riviera met eddie en kiki. Ik ben bezig een fotofilm van deze vakantie te maken met muziek als hij klaar is hoor je het wel..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.