IMG_1321-001Ons tweede schuurtje op het oostenIMG_1315-001Dipladenia Sundaville een prachtige, de hele zomer lang bloeiende, plant…!IMG_1320-001Ons fietspaadje met de nog niet in bloei zijnde Jasmijn (Jasminum)IMG_1322-001Op diverse plekjes bloeien de rozen nu…., de Hortensia’s zijn over een week of hooguit 2 weken allemaal volop in bloei! Het is laat, maar de natuur gaat z’n eigen gang!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.