Op internet las ik een macaber bericht, dat Doris Day op 4 januari 2013 gestorven zou zijn op 88 jarige leeftijd…! Ik dacht gelijk, dat kan niet kloppen…de oude dame is van 3 april 1922 en zou dus op 90jarige leeftijd het land der levenden verlaten hebben!
Gelukkig kwam ik na verder zoeken achter de waarheid… ze leeft en is gewoon op 3 april dit jaar 91 geworden! En er is een telefoongesprek te horen op haar verjaardag van dit jaar….ze heeft nog steeds die mooie stem met een flinterdun ruig randje, wat haar zo sexy maakte en geliefd bij zo goed als alle mannen over de hele wereld.
887

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.