De gezellige barbecues liggen al weer een tijdje achter ons…en we moeten maar weer proberen te wennen aan het koelere herfstweer…..!

Ik kreeg van de week een vermakelijke email binnen van een goede kennis…hij schreef, dat is me toch ook wat…’Bij de laatste barbecue kwam ik enigszins beschonken thuis…en toen ik later in de nacht wakker werd en bemerkte, dat m’n vrouw niet naast me lag, wist ik, dat ik haar vergeten had mee te nemen…ik belde m’n vriend onmiddelijk al was het midden in de nacht en zei hem…. als ze lekker slaapt, laat haar maar lekker liggen…ik haal haar morgenochtend wel op!
!cid_43892C4B684A4A2A9B9E4AC55A49F8B1@spelt6384f780a

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.