Het is weer eens tijd voor een oude foto….!

ulo1-001
Ik herken slechts een paar van de klasgenoten van mijn broer Nico Mantel op de Ulo in de Schoolstraat in Aalsmeer. Hij was tenslotte 2 en en half jaar ouder, dan ik…!
Zo zie ik rechtsonder Jan Eveleens, dan mijn broer Nico Mantel, Maarten Kruger (?), met blote knieen nicht Elly Mantel, achter haar Henk van Gils, Nico Bouwman, iets meer naar links de aanstaande echtgenote van Piet van Mourik, ergens in het midden Gert Lanser, rechtsboven denk ik Kommer Baarsen en Jan Maarse (Donder) te herkennen.
Vele gezichten komen me bekend voor, maar de namen weet ik niet…!
Misschien zien jullie nog wel bekende Aalsmeerders van rond de 79 jaar…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. janita mantel schreef:

    zo leuk die foto, goeie ouwe tijd, tante Elly op de voorgrond. Ik heb hem af laten drukken en haar opgestuurt. Ze was er erg blij mee. xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.