Begin jaren ’50 keken we als jonge jongens enorm op tegen de Aalsmeerse bands ‘The Westplas Melodians” en “De Vrolijke Vrijbuiters”…!

Het duurde nog tot 1953/54, dat we zelf voor muziekinstrumenten kozen en les namen…! Ons bandje heette ‘De Aviola’s’ en in 1957 waren we goed genoeg om aann te sluiten bij de andere twee bands en mochten we 1 x in de 3 weken in de Oude Veiling spelen op de Zaterdagavond.

Hier is nog even een foto van 2 bekende Vrolijke Vrijbuiters, Klaas Tas en neef Ab Hofman, die niet alleen vlotte muziek speelden, maar ook verkleedpartijen en een komische noot in hun programma lieten zien…!

Klaas en Ab

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.