In de jaren ’50 waren er soms heel gekke nummers, die mij als jazz liefhebber toch fascineerden…typische melodieën, tophits, die tot op de dag van vandaag ergens in m’n achterhoofd bleven hangen. Dit is zo’n nummer, gezongen door filmster en zangeres Rosemary Clooney (1928-2002) in de jaren ’50. Ze was de tante van de zeer bekende filmster George Clooney…!

Hier komt Botcha Me Ba Ba…etc. etc

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.