M’n broer Nico was een fan van de Italiaanse zanger Nicola Arigliano…! Traditiegetrouw op Vaderdag gaan we met ons beider families Nico herdenken op ons eiland op de Westeinder Plas….! Morgen vertrekken we dus, ongeveer 30 man sterk, na de koffie bij ons op de O.S.Dijk met de boot van Edward via de Ringvaart, om de Blauwe Beugel naar het eiland, waar Nico en ik vanaf 1966 heel veel gezellige uurtjes hebben doorgebracht met familie en vrienden….!

Hier kont het toepasselijke Arrivederci van Nicola Arigliano…:

 

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.