Om 0500 uur zondagmorgen vroeg vertrok het 92meter lange jacht  “Aquarius” richting Alphen aan de Rijn….! En dat was een hele bevalling….! Het was niet voor niets geweest, dat De Vries een damwand voor onze woonboot hadden laten maken…! Wat een geweld van de schroeven van de sleepboten…! Een angstaanjagend gezicht die hoge moddergolven richting onze ark….verhevigd door de duisternis en het slechte weer! Het duurde zeker een half uur, voor de boot de bocht van Mettenhoekse Plas de Ringvaart op met de secure hulp van de sleepboten had gemaakt…! Achterstevoren werd het kolossale jacht de Ringvaart opgevaren in eerste instantie richting Alphen en dan op maandag richting Rotterdam…!

De foto om 5uur30 in de nacht genomen is niet scherp wegens het slechte weer en de afstand!

dscn7988-001

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. jOSINA BOL schreef:

    Indrukwekkend !!!! Spannend ook voor jullie!! Liefs,Sina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.