De beruchte gangsters, bankrovers, moordenaars waren in de jaren ’20 vorige eeuw wereldnieuws. Ze stierven in hun Ford V8 door een kogelregen van de politie op 23 mei 1934… Ze zijn niet oud geworden,  Bonny was 23 en Clyde 25 jaar.

att00088-jpeg

330px-wdjonesandguns1933330px-bonnie_parker_bc10330px-bonnieparkercigar1933

330px-bonnie_clyde_car

In 1968 maakten oa Serge Gainsbourg en Brigitte Bardot een videoclip van het beruchte gangsterpaar.  De stem van Bardot is  niet om aan te horen…, maar iedereen adoreerde haar …en de plaatjes zijn wel aardig!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.