Ik blijk de limiet voor het plaatsen van foto’s op mijn WORDPRESS  weblog ‘Mantelpower’ bereikt te hebben en heb daar nog geen oplossing voor gevonden…. en wordpress reikt me niet de helpende hand!  Contact blijkt niet mogelijk…! naar een ander abonnement van WordPress overgaan..Personal…is misschien de oplossing!

Voorlopig hou ik het dus maar bij muziek en eventueel verhaaltjes…!

Sorry dus!

In de jaren’50 hield ik van heel veel verschillende soorten muziek,,,zo was ik ook gek op de Dutch Swing College Band!

Een fan was ik ook van de Dixieland van Sharky…! Op feestjes draaide ik veel de nummers van Midnight on Bourbon Street en deze nummers sleepte ik mee naar vele feesten in de mooie hoes…! Ik raakte echter de plaat op 1 of ander fuifje kwijt… maar de lege hoes heb ik nog steeds!

Na vele jaren zoeken heb ik de moed opgegeven… maar ik vond zojuist de hoes met inhoud op internet…!

Alleen dixieland-diehards zullen hem tot het einde toe afluisteren….en daar hoor ikzelf niet meer bij!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.