Het is geloof ik de derde of vierde keer, dat ik “Bring me Sunshine” op MP zet…!

Ik weet niet precies, wat me er toe drijft om zo vaak in herhaling te vallen met dit nummer,….waarvan het begin een enorme moedeloosheid, sombere mistroostigheid uitstraalt…totdat ‘The Jive Aces’ eerst aarzelend maar later losbarsten in het jaren’50 lol en muziekgenot…, wat ik persoonlijk aan den lijve heb ondervonden als muziekliefhebber, muzikant in een bandje en rock ’n roll-danser…!

En het laat zien wat muziek kan doen, als je het niet meer ziet zitten….! Ik hoop, dat de jeugdige MP-kijkers wat leren van die ouwe zombies, zoals ik…!

 

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.