Zondag, 24 December

Links: Alexander (16)

Helaas geen foto’s van de verjaardag van Alexander, die 16 geworden is….!  Het was een groot feest met families Mantel en Giannattasio en enkele vrienden, met veel hapjes en drankjes, geweldige Italiaanse gerechten van Tonie en Rietje Giannattasio  en een heerlijke Chinese maaltijd, kadootjes voor Alexander. Maar Anna-Maria en Edward hadden ook kadootjes voor alle aanwezigen gekocht…gewoon te gek! Na de koffie en de taart met 16 kaarsjes werd er hilarisch stoelen-gedanst…! Fantastisch!

Maandag Eerste Kerstdag vierden we met de fietsclub van 5 echtparen feest bij Henk en Gré van Mourik. Eerst was er koffie met taart, daarna kaartspel tachtigen voor de reeds goedgevulde kaartpot…!, totdat we aan een prachtig gedekte tafel gingen, waarop de gerechten van alle 5 fietsdames geserveeerd werden…!

Heerlijk…! We waren allemaal of lopend of fietsend gekomen….en dat was maar goed ook, zo hoort dat!  ( Dank aan Ellen en Eddie Kool, die hun huis afstonden)

Dinsdag, 2e Kerstdag werd bij ons op de Oude Spoordijk gevierd!

Eerst hapjes en drankjes, kadootjes voor iederéén , daarna een competie sjoelwedstrijd, die uit eindelijk gewonnen werd door 2 schoondochters Bea en Mabel…, vervolgens gourmetten met alles dr óp en dr án…! we deden aan tafel een spelletje…’Wie Ben Ik?’  Edward en ik hadden alletwee Angela Jolie op ons voorhoofd…dat was lachen! Koffie met de Chocoladerol met slagroom van Kiki kregen we als afsluiting…! Het was heel gezellig!

Ik heb nog steeds problemen met m’n camera’s, maar heb toch maar een paar foto’s gemaakt!

En vandaag meteen na de kerst op woensdag 27 december, zowel Kiki als ik tennissen bij All Out…kijken of we er een paar pondjes af kunnen krijgen…! Maar daar is wel wat meer beweging voor nodig…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.