Ik was vanmorgen aan ’t grasduinen….en dan val je van de hak op de tak op recente maar ook oudere herinneringen…!

Precies 8 jaar geleden…maart 2008 broer Nico en ik maken aanstalten om het eerste tochtje naar ons eiland op de Westeinder Plas te gaan maken…! Het was koud, maar de zon scheen.

Onze vaste stek op het eiland in de zomer…Tachtigen! Nico kijkt door z’n verrekijker, Henk en ik bekeken onze kaarten aandachtig!

Onze dames waren ook verknocht aan een potje tachtigen…!

Nico houdt z’n kleinzoontje Chiel in de gaten bij het in de Eik klimmen op het eiland.

Daantje zit er al in…!

Verleden week in Egypte deed ik vaak mee met het potje Jeu des Boules van zware duitse mannen…! Ik had thuis vaak ‘geoefend’ met de de gekleurde ballen op ons eiland…!

Jeu des boules, heel wat jaartjes geleden…Nico werpt, Henk van Mourik, ik en zwager Ton Braspenning volgen met werpen!

2014 herdenking Nico op Vaderdag, zoals we elk jaar doen…families van Nico en van mij bij elkaar op een plaatje op het eiland.

De familie van Edward en Anna-Maria met zonen Alex links en ‘geslaagde’ Arthur… op vakantie in Spanje.

Ja, er gebeurde veel in 2017…, we hebben veel gefietst en veel gefeest….een fantastische viering van de 50ste verjaardag van onze franse schoondochter Beatrice in Frankrijk, ons 50jarig huwelijksfeest op de Westeinder Plas…:

Feest bij Bea bij haar zus in Frankrijk

En ons 50jarig huwelijksfeest op en bij de Westeinder!

September en oktober 2017

In oktober de viering van het 50 jarig huwelijk van Tonie en Rietje Giannattasio, de ouders van onze Schoondochter Anna-Maria en echtgenote van zoon Edward in Puglia Italie, waar zij opnieuw elkaar het jawoord gaven…!

Vandaag, 18 maart, 14 dagen na de viering van mijn 80ste verjaardag, vieren we mijn verjaardag met een etentje bij ons op de Oude Spoordijk met onze familie, 14 man sterk…!

We hadden vanmorgen bij de  76ste verjaardag van Tonie Giannattasio, de vader van Anna-Maria, kunnen zijn bij v.d. Valk Akersloot….echter 2 feesten op 1 dag, dat wordt teveel eten…en m’n zwembandje begint al weer aardige vormen aan te nemen!  Maar van deze plaats van Harte Gefeliciteerd Tonie…!

Nog even iets leuks, na de uitbreiding van Puur Events, het bedrijf van Edward en Anna-Maria van Puur Amsterdam, Puur Utrecht en Puur Rotterdam opening Puur Puglia, de bakermat van de Giannattasio’s…(???)

 

 

 

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Eén reactie Volgende »

  1. Els T. schreef:

    Love the super family photos.👏

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.