De laatste super zonnige dag van deze aprilmaand hadden we afgesproken met onze fiets -en kaartvrienden…eerst om 10.30 koffie bij ons in de tuin, daarna op de fiets door het Groene Hart naar Niewkoop, waar we lunchten…! Rond 16.00 uur waren we bij Gon en Pim op de Buurt, waar we het schitterende en kleurige  huis-eenden paar, Charlize en Charly met hun 5 kleintjes aantroffen.

Er werd gekaart (getachtigd) op het prachtige terras met schitterend Clivia’s, een tafeltje van 4 dames en een tafeltje met 4 heren….! Lekkere hapjes en drankjes, tomatensoep werden met smaak genuttigd…!

De mannen gingen om 18 uur in de voorkamer kijken naar Feyenoord – Az, dat door Feyenoord met 3-0 werd gewonnen…!  Om 21 uur  fietsten we weer voldaan na een heerlijke dag huiswaarts…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.