Dit nummer,”Voorbij” van Marco Borsato in duet gezongen met Do, is moeilijk te evenaren, maar bij de ‘Beste Zangers’ vorig jaar gezongen door Davina Michelle en Tino Martin vond ik toch ook heel mooi….! sommige mensen hadden wat aan te merken aan de timing van Tino, maar dat is juist zo bijzonder aan hem, z’n warme stem en heel eigen timing…! Geniet ook maar even van dit gelegenheids duo Davina en Tino…!

Over mantelpower

Weblog van een oer Aalsmeerder. Mooie gedachten, muziek, foto's, Aalsmeerse historie en zo nu en dan een grapje. Sport, kleinkinderen, eiland op de Westeinder Plas,leuke filmpjes en kunst spelen zeer zeker ook een grote rol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.